LED-valosarjat

highline sarja on luotu sillä ajatuksella, että valonlähde on siro ja erityisen pieni, valontuotto on erinomainen, valon ulostulo valaisimesta on aina harkittu ja valoa tulee sopivassa kulmassa kauniisti ja pehmeästi.

Valokeilojen säätömahdollisuus luo tilastasi sopivasti itsellesi erityisen.
Voit käyttää valaisimia yksittäin, tai jos haluat enemmän valoa tuottavan, mutta erityisen pienen valaisimen, valontuottoa voi kasvattaa lisäämällä valopisteitä useamman valaisimen ryhmäksi. Näin saat enemmän valoa yhdestä ryhmästä.

highline sarjassa on useita erilaisia valaisimia, jotka on hiottu valmiiksi täydellisin yksityiskohdin.

Sarja on laajentunut tuotteisiin highline power spot, highline power focus ja highline power floor. Kaikki kolme ovat pikkuveljiensä näköisiä hieman isommassa koossa. Ne tuottavat valoa viisinkertaisen määrän säilyttäen silti hienostuneen ulkonäkönsä. Voit valita sinun tilaasi sopivat valaisimet laajasta sarjasta.

Valaisimet liitetään asennusta helpottavaan johtosarjaan johon liitäntälaite kytketään pikaliittimellä lopuksi paikoilleen. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavana himmennys, joka lisää käyttömukavuutta tilassasi. Tuotantomme sijaitsee Helsingissä. Kaikki työntekijämme kunnioittavat tuotteitamme.
Näin tuotannossamme syntyy laadukas, juuri sinulle valmistettu Suomalainen valaisin.